5 sekunder

Duktigt!

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Jag har funderat en del runt alla dessa asylboenden/flyktinganläggningar som har utsatts för bränder runt om i vårt avlånga land. Hittills är det tretton boenden eller planerade boenden som stått i lågor där förövarna vill visa omvärlden att hit är inga flyktingar välkomna. Och jag tror de flesta kan rasisternas anledningar till att inte ta emot flyktingar – det kostar för mycket och staten och kommunerna har inte råd att ta emot fler flyktingar, eller de tar våra jobb, etc, etc..

Jag vill inte på några vis bagatellisera dessa rasistiska och människofientliga handlingar ty de är vedervärdiga och fula. Men jag undrar hur dessa rasister tänker? Tror de verkligen att några bränder kan skrämma iväg flyktingar som är på väg hit från krig, förtryck och annat jävla elände? Och om det nu är så dyrt att hjälpa flyktingar borde det anses vara en pinsamhet att öka på den kostnaden genom att bränna ner en massa kommunhus och andra lokaler. Det borde ju öka på kostnaderna något enormt med all den kommunala och statliga insats som nu genomförs. Duktigt!

Ta hand om er.

Kramar!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

14 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *