2 minuter, 27 sekunder

Vilket jävla beteende

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Som snubbe vet jag hur jargongen kan låta när två killkompisar umgås och en vacker kvinna går förbi. Speciellt på sommaren då man kan se varandra och inte påminner om ett klädkompani. När jag och mina vänner ser en vacker kvinna brukar vi titta på varandra och ge kommentarer ”som bara vi kan höra” och sedan skrattar vi lite åt oss själva. Vi skulle aldrig förnedra, förarga eller skrämma en kvinna utan de kommentarer som vi ibland kan kläcka ur oss så hon hör är ”hej, vacker dag idag!” eller om man har fått ögonkontakt och ett leende så kan jag haspla ur mig något som ”jösses, vad vacker du är”. Eller något liknande. Men det jag var med om idag var allt annat än vackert eller oskyldigt.

Jag och min personliga assistent tog en promenad till kiosken för att köpa cigaretter och 🙂 glass.  Utanför kiosken hängde ett gäng grabbar i 18-22 års ålder. När jag hade handlat klart och vi hade gått ut ur kiosken bad jag min assistent att ta bort papperet på struten. Plötsligt hör jag en av grabbarna hojta till, ”ursäkta!”. Vi fattade först inte att det var till oss han hojtade till så han höjde rösten och sa igen, ”ursäkta!” han vänder sig till min assistent, ”du min flickvän har lämnat mig kan inte du trösta mig? Jag kan i alla fall trösta dig så du glömmer alla dina ex”, och så börja de att skratta.

Jag hörde inte vad han hade sagt så jag frågade min assistent som berättade. Jag höll på att smälla av och erbjöd mig att gå dit och kräva en ursäkt av honom men det ville hon inte. Min assistent berättade också att det inte är något ovanligt utan att det har hänt massor av gånger när hon ska till eller från jobbet. Jag kokar!

Det är väl en stor skillnad på att ge en hälsning eller möjligtvis en komplimang mot att förnedra någon på det sätt jag nämner ovan. Han frågade ju för fan om hon kunde tänka sig ha sex med honom och att han minsann kunde knulla henne så bra att hon skulle glömma alla sina ex. Jag hoppas jag träffar vederbörande nästa gång jag handlar där. Oj, oj..! Nu måste jag ta en cigarett och en fika och lugna ner mig lite.

Min assistent mår bra. Jag misstänker att hon bara är jävligt trött på detta beteende. Och vilket jävla beteende sedan.

Var rädda om er.

Kram!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

16 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *