37 sekunder

Hjärtats sång

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Smärtans fula anlete flina upp sig duktigt idag, stoltserade runt med en sårad och trasig själ. Min. Det började regna. Tårar och skam. En timme senare väntade sängen på en urvattnad man med öm kropp och bandagerad själ.

Nattens kuddar får vara svala och full med drömmar om hopp och kärlek. Så att morgondag väcker mig med ork och vita vingar. Så underbart det vore att vakna till Amor. Att åter höra hjärtats sång. Att kunna älska igen.

Men först ska jag hälsa herr John Blund välkommen för utan sömn kan jag ej vakna. Hur skall jag kunna det?

Ta hand om er!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

4 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *