40 sekunder

Ge henne ditt hjärta

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Se upp! Hon leker i lyckans rus. Se hur hon ler och skrattar. Har du någon gång iakttagit en kvinna i förälskelse? Har du följt hennes rörelser, från de små och allra minsta rörelser till hennes piruett och yviga dans hon tillägnar livet och allt det underbara? Hon skulle lika gärna kunna vara drucken av flertalet glas vin eller helt nykter och fri från druvans drycker. Hon är berusad av livets nektar och förälskelsens förrädiska druvor. Efter förälskelse kommer kärlek och vänskap sedan…

På en femkrona snurrade hon runt med känslorna, och lika naturligt och innerligt som hennes piruett klöv hon Amors pilar och stoppade dess budskap med föraktad och vass tunga. Som två i en klippte hon sönder vårt kärleksband och slog dolken i ryggen, fast hennes hånfulla leende är fastbränd i mitt minne berusar fortfarande hennes förrädiska druvor och dans. Och jag kan bara slicka mina sår som fortfarande svider efter år av plåster och bandage.

Om du någon gång ser en kvinna i förälskelse, om du förförs av hennes rörelser och dans, om du har smakat på förälskelsens förrädiska druvor och redan blivit förförd – ge henne ditt hjärta frivilligt innan hon tar det ifrån dig och utan pardon trampar sönder det. Om du en vacker dag går omkring med en tom känsla i bröstet och du letar efter något – bli ej förskräckt! Du kommer hitta ditt hjärta så småningom. Du kanske inte känner igen det först, det kanske känns för litet men är bara lite skamfilat och tillplattad. Så ge ej upp! En dag kommer hjärtat ditt slå och älska igen.

Ta hand om er!
– lite sad idag.
Nalle

Share Button

Kommentera här!

4 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *