56 sekunder

Dags igen att längta

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Snart är det dags igen att sakna och längta. Min underbara Johannes ska bege sig utomlands och denna gång ska han besöka Egypten.

Han sticker i morgon bitti, eller inatt om vi ska vara noga, och jag vet att jag kommer sakna honom som bara den redan till middagen i morgon kväll. Ja, jag vet fortfarande att det är larvigt och omanligt att längta efter sin 19 år gamla son. Men då är jag väl larvig då för längta lär jag göra?

Det är ganska intressant hur vi är funtade. Jag menar i vanliga fall så reagerar jag knappt om han skulle skippa middagen en kväll eller om han skulle sova borta en natt – men OM han har rest bort då kan jag längta knasigt mycket. Varför är det så? Ja, ja, jag kommer överleva även denna gång. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att Johannes kommer få en underbar vecka med mycket värme, sol och kuligheter.

Ta hand om er!
– och era nära och kära.
Nalle

Share Button

Kommentera här!

4 comments

 • Hej Lina!

  Tack för din uppmuntran. Han har åkt nu och kommit fram till Egypten helskinnad. Och jag går här å skrotar alena..! Nej, jag skoja bara – det är ganska skönt också att få rå om sig själv.

  Ha en mysig helg!
  Nalle

 • ell

  Man saknar för att man vet att man inte har personen på samma nära avstånd, så på något sätt blir det så att man saknar vetskapen av att man alltid har någon att nå om något händer eller bara är ensam. Man saknar liksom bara för att man kan, på ett annat sätt än om personen är i stan.

  /Ellen, Johannes vän (som också saknar honom)

  • Hej på dig!

   Ja, visst är det så som du säger. Men även så tycker jag det är ganska underligt, eller fascinerande egentligen, att längtan kan spela en spratt på grund utav avstånd och/eller vetskapen om avståndet. Vi är underliga skapelser vi människor!

   Jag hoppas din Valentine dag uppfyller dina önskemål. Ta hand om dig.

   Kram/Nalle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *