2 minuter, 10 sekunder

Nytt beteende?

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Inatt höll jag på att kvävas. Jag gjorde allt för att nå upp till ytan ovanför mig. Armarna och benen sprattlade ikapp så jag skulle nå syret så fort som möjligt vilket verkade vara en omöjlighet. I samma stund som jag kämpade för att komma upp till ytan kunde jag höra Keena gnälla allt högre, hon gav till och med skall vilket hon väldigt sällan gör, som om jag var tvungen att höra på henne. Innan jag vaknade minns jag att jag tänkte att hon var säkert kissnödig. Sedan vaknade jag ur mardrömmen av att jag slog i huvudet i sängbordet där Keena hade krupit under, ett bord som ser ungefär ut som ett sängbord på sjukhus fast utan lådor, och där hade hon suttit och slickat mig frenetiskt i ansiktet så jag var minst sagt blöt i hela ansiktet. Efter detta chockvaknande vände jag mig på rygg och torkade av mitt ansikte med täcket och Keena efter att ha hälsat mig god morgon gick lugnt därifrån och lade sig ner för att somna om. Jag var vaken till det var dags att gå upp.

Varför gör hon på detta sätt. För att sedan somna om sött? Kan det vara som så att jag snarkar? Eller att jag har andningsuppehåll? Men så här har hon aldrig gjort tidigare. Det vanliga är att hon väcker mig runt klockan fem varje morgon genom att slicka mig på armarna och så fort jag somnar kommer hon tillbaka och slickar mig. Det vore ju enkelt att förstå varför om hon var kissnödig eller vill ha mitt sällskap men så fort jag vaknat till går hon och lägger sig och sover med drömmar söta. När hon sover som djupast försöker jag somna om för att sedan bli väckt igen någon halvtimme eller timme senare. Detta händer bara på morgonkvisten så mellan klockan tolv på natten och fram till femtiden på morgonen sover vi alla gott. Det ska bli intressant att se hur tidig morgon och dess strapatser ser ut. Är det något nytt eller var det en engångshändelse?

Finns det någon hund van person därute som kan tänkas första min hunds beteende så får ni gärna höra av er.

Ta hand om er.

Kramar!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *