21 sekunder

Beteendet kanske växer bort?

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Keena fortsätter med sitt slickande och väckande av mig. Jag har provat lura henne att jag somnar i permobilen och ibland ser hon igenom mig men så händer det att hon kommer nära mig, gå upp på fotstödet för att nå bättre, och börjar gny först innan hon skäller till. Och sist kommer slickningen med stor iver.

När jag frågar vad hon vill så brukar hon gå till altandörren och markera att hon vill ut och kissa. Jag vet inte hur många gånger jag har släppt ut henne på altanen utan att det varken kissas eller bajsas. Men nu på sistone har hon kissat men sedan försöker hon få igång mig med bus och lek. Varför blir hon så orolig när jag somnar till i rullstolen. Jag får väl försöka hålla mig vaken och om jag är för trött får jag väl lägga mig i sängen istället, så får vi se hur det går? Jag måste få bort detta beteende för det är skitjobbigt.

Att hon slickar och väcker med klockan fem på morgonen gör mig inget för jag tror det kommer att växa bort. I morse väckte hon mig bara en gång. Det känns bara så genant att hon vänder på klacken för att gå och lägga sig och sova så fort hon ser att jag är vaken.

Ta hand om er.

Kramar!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *