36 sekunder

Våren kommer

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Igår när jag var ute och promenerade i solen kände jag hur våren låg på lur. En pirrande känsla så påtaglig att den nästan gick att ta på. Det knakade och sprakade strax under markytan och man kunde nästan känna hur allt håller på att göra sig sig redo för vad som komma skall. Solen värmde mitt ansikte något. Det kommer inte dröja alltför lång tid innan vårens första blomster visar sig. Fastän luften fortfarande är kylig, nollgradigt, fann en liten fluga nöjet att irritera. Våren är närmare än vad man tror.

Ta hand om er.

Kram!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

3 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *