24 sekunder

Håll tummarna är ni snälla!

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Hej min vänner och bloggläsare. Det är en lite nojig och orolig Nalle som skriver detta blogginlägg. Ja, jag vet att jag kanske är larvig men jag är inte längre van att ligga på sjukhus och finner det både otäckt och jobbigt. Jag har en tendens att tänka och filosofera alltför mycket när jag är inlagd på sjukan. Vilket inte alltid är så bra speciellt om man heter Nalle och är en fundersam person. Jag kommer, om planerna efterföljs, vara inlagd på R74 på Huddinge sjukhus i fem dagar men och andra sidan sist det planerades fem dagar var jag inlagd i 7 veckor. Bah, det vill jag verkligen inte.

Varför är det nästan alltid som så att man verkar blir mer sjuk av att ligga inne? De brukar hitta både det ena och det andra allteftersom dagarna går och provtagningarna och undersökningarna blir allt fler. Nej, jag ska inte måla fan på väggen än. Jag misstänker att de inte har Internetuppkoppling på sjukhuset så ni kommer inte höra av mig speciellt ofta den närmaste tiden. Bara en del korta inlägg på Facebook via mobilen.

Det är skönt att Johannes är så stor nu så jag inte behöver oroa mig för honom. Han kommer hålla ställningarna här hemma under tiden och jag kommer hålla honom under uppsikt så inte han festar sönder lägenheten. 🙂 En rolig och mycket trevlig sak dock är att när jag kommer hem så har jag ett nytt fräscht duschrum – MED KAKEL..!

Ta hand om er!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

16 comments

 • Anita

  Hej Nalle!
  Jag håller tummarna för dig, Nalle att du skall klara av sjukisvistelsen på 5 dagar och att de inte hittar något annat nytt hos dig än att allt är som det skall vara, inget dåligt!
  Våren kommer och då hoppas jag att vi blir mer leende, ju högre solen stiger!
  Bamsekram till dig Nalle och vi återkommer inom kort!(Hör av dig via mobilen)
  Anita

  • Hej Anita!

   Tack för att du håller tummarna, och tack för de fina orden. Visst stämmer det att våren lockar fram glädjen. Det gäller bara att stå ut för snart kommer den dragandes med sol å värme, fågelsång och naturens musik.

   Tack för bamsekram!
   Nalle

 • Veronica Svensk

  Hej!

  Min man ska också ligga på sjukhus denna vecka och jag håller med dig om att de verkar hitta allt möjligt konstigt när man råkar vara i närheten av ett sjukhus…:)

  Lycka till!

  Kram
  Veronica

  • Hej Veronica.
   De hade internet. Yes..!

   Ja, visst e det konstigt att de alltid hittar en massa skit när man läggs in. Hm, får se till att jag bara ger dom bra och hälsosamt blod. Ha, ha, ha..

   Kram på dig och hoppas det går bra för din man.
   Nalle

 • tänker på dig o håller tummarna-jag får hem en hundvalp idag
  kram

 • Anna

  Jag håller tummarna! 🙂 Vi hörs ang besök! Älskar dig! Puss o kram / lillsis

 • Hej lillsis!

  Ja, jag hör av mig när jag vet mer. Men jag skulle bli förvånad om de hinner med allt de vill kolla upp på bara en vecka. Men, men, vi får väl se..?

  Hälsa barna!

  Kram bror

 • Mamma

  Hej min kronprins!
  Nu sitter vi på ett internetcafé och läser ditt inlägg. Hoppas allt går bra så hörs vi under veckan. Göran hälsar också.
  Puss o kram och lycka till.
  Mamma

  • Hej Mamsen och Göran!
   Det går säker bra – lite trött bara att ligga på sjukhus även om det inte är speciellt ofta nu för tiden. Vi hörs senare. Ha det så bra och många…

   Kramar/Björn

 • Martina

  Hej Nalle!

  Hoppas allt går bra. Håller tummarna.

  Kram
  Martina

 • Ingvor

  Hej Kussen min
  Det kommer naturligtvis att gå bra…fattas bara!

  Take Care

 • Gagnskullu

  Hoppas att allt gick bra och att du nu är hemma igen?

  Glad Påsk!

  • Hej Jenny!

   Tack för kommentaren. Ja, allt har gått ganska bra och jag är hemma igen. Dessvärre kommer nog sjukhusbesöken dugga tätt inom en snar framtid, fast riktigt när vet jag inte. Det kan bli inom ett år eller om ett par år men faktum är att höft, axel och armbåge samt nacke måste åtgärdas någon gång. 🙁 Det är bara att se sanningen i vitögat och gilla läget. Ingen mår bättre av att deppa ihop så… hoppas din vår och sommar blir lika underbar som du drömmar om. Hör gärna av dig ngn mer gång.

   Kram/Nalle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *