13 sekunder

Varför känslor?

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Vissa dagar kan känslor som man väl känner igen men inte har en aning om vad de heter eller är till för parkera i ens bröst. I mitt fall brukar dessa ur jobbiga känslor hålla mig på mattan i en hel dag. Om jag har otur existerar de i flera dagar.

Men varför har man sådana känslor? Vad är de bra till och vad heter de? Jag har själv ingen aning om varför de finns eller vad de heter. Jag vet bara att de flesta har dessa känslor då och då och att många känner igen sig när jag vräker ur mig de två ord som jag tycker gör känslorna rättvisa. Det är BLÄÄÄ och USCHLIG!

Om ni känner igen er genom mitt försök att sätta ord på känslorna och om ni dessutom skulle veta varför dessa känslor finns till får ni gärna berätta varför. Själv tycker jag dom bara är i vägen. De är onödiga och jobbiga och bakbinder mig och mina kreativa sidor. Det är inte ovanligt att det mesta känns onödigt efter ett tag. Och går det så långt är de destruktiva tankarna inte långt borta. Men än så länge säger jag bara:

..bläää och uschlig!

Ta hand om er!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *