47 sekunder

Snart

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Solen lekte på altanen idag utan att vilja värma, ungdomlig eller bara dumdristig rös jag mer än längtansfull. Bara en kopp kaffe medan jag längtar. Åtrån är stor efter den lycka som så ofta hånar bakom knuten. Inom sinom tid så…

Oftast innan längtan glöms bort snubblar våren in och förför, och jag tänker tillåta mig själv att fukta min torra strupe. Åh, min gud vad törstig jag är. Från alla håll jag tänker njuta av hennes nektar, från morgon till sena natten jag kommer förtära hennes innersta även om jag helst av allt föredrar att ha allt det underbara kvar. Att gå omkring törstig utan att vara alltför torr i strupen är något jag ser fram emot.

Snart är hon här, min vår och kärlek.

Ta hand om er!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

5 comments

 • snart snart även jag längtar till våren

 • Mamma

  Ja, själv sitter man inom glas och bom genomförkyld. Kvitto på att man har träffat sina små älsklingar inom familjen. Men det var det värt.
  Njut av solen så länge du kan. Gör gott till både kropp och själ.
  Puss/mamma

  • Hej mamma!

   Ja, det brukar inte ta speciellt lång tid innan någon ny virustyp börjar härja efter att ha träffat syrrornas småttingar. Men jag har haft tur eftersom jag aldrig blivit förkyld utan det är Johannes som brukar bli det. Men denna gång blev vi ”näppta i bäsan” båda två. Hoppas du blir frisk snart. Är Göran frisk, eller blev han också smittad?

   Puss & kram
   Björn

 • Mamma

  Han är också drabbad, men mest i halsen och tung i huvudet. Men mitt är på väg att försvinna. Skönt. Jobbigt när båda är hängiga. Jag vill ju bli ompysslad när jag känner mej risig och lika för göran. Kram mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *