11 sekunder

Kvällen är här

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Illustration5Kvällen är här. Natten smyger sig på och börjar så sakteliga göra anspråk på sin entré. Min assistent som inget hellre vill än att få åka hem och sova tassar omkring med förhoppning om att få sluta lite tidigare. Jag kan inte låta bli att känna en viss avundsjuka. Vad skulle jag inte ge för att lägga mer ner i sängen och blunda mig fram till sömnens vila och drömmar. Det var längesedan jag somnade utan kemisk hjälp och där drömmarna söta, eller blöta, avlöste varandra.

För att inte fastna i ett beroende av sömnmedel håller jag oftast natten sällskap med lika stor iver som min assistent fortfarande är kvar på sitt arbete. Jag förstår henne. Undrar om hon förstår mig? Nej, det är bäst att göra sig mentalt och fysiskt i ordning för även om jag inte kan somna är det galet skönt att sträcka ut min stela och smärtsamma kropp. Det är trots allt skönt i någon timme innan jag har hunnit testa alla olika ställningar för att välkomna drömmarnas horizont.

I morgon har jag en enda sak på agendan. Nämligen att skriva. Vi höres i morgon, mina vänner.

Ta hand om er!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *