21 sekunder

Hoppfulla drömmar välkomnas

Warning: Illegal string offset 'filter' in /customers/4/b/d/bjornthoren.se/httpd.www/blogg/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Natten är här och har så varit i flera timmar nu. Sömnen leker kurragömma mellan lakan och täcke och på kudden vilar en osynlig man efter dagens respektlösa bemötanden. Utan ursäkter och med huvudet fullt av varför intas anledningar till sömnliknande tillstånd, hoppfulla drömmar välkomnas medan smärtan hånandes tar emot fingret mitt.

Jag sluter ögonen och snart är den här. Morgonen med alla andra dagars bristande motivation. Vakna. Vakna. Vakna, Björn..! Det skulle kunna vara mina personliga assistenter som försöker väcka mig. Men verkligheten är så mycket mer än deras försök. Det är jag! Precis som vanligt så är det jag. Förklädd i stelhet och smärta, med sömndrucken påverkan från igår, hör jag viskningar om vad dagen förväntas bjuda på.

Snart är en av dem här. Morgontrött, stressad och ibland med frukosten under armen. Jag kämpar med näbbar och klor, Vakna! Vakna! Vakna, nu..! Och så finns den plötsligt där. Den underbara kaffedoften och sedan, ingenting..! Om turen är på min sida sker konversation och i de bästa av världar hittar jag dessutom John Blund innan smärtan har skrämt iväg honom och jag slipper leka kurra gömma.

Ett nytt försök är på väg, klockan är snart midnatt och om jag gissar rätt kommer morgondagen visa sitt anlete även denna gång – med eller utan kurra gömma.

 

God natt mina vänner!
Nalle

Share Button

Kommentera här!

4 comments

  • Oj vad du skriver vackert och starkt. Hoppas drömmarna var snällla och motivationen satt på sängkanten då du vaknade.

  • Jag brukar ibland reta mig på andra som kommenterar utan att först ha läst bloggen ordentligt. Nu hamnade jag i samma fälla! *ler*

    Du behöver inte förklara vad STIL är jag kunde läsa det själv. *skäms*

    Glad påsk!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *